Bovenlip laseren

Ontdoe je van ongewenste haargroei met een laserbehandeling bij onze huidkliniek. Veilige en effectieve behandeling voor langdurig resultaat. Maak nu een afspraak!

PCOS behandeling bij overbeharing - Bovenlip laseren

Waardoor ontstaat bovenliphaar?

Bij dames, net als bij mannen, wordt bovenliphaar veroorzaakt door de groei van terminaal haar op de bovenlip. De haargroei en het pigment is afhankelijk van hormonen, zoals oestrogeen en testosteron, die van nature in het lichaam voorkomen. De hoeveelheid en dikte van het haar op de bovenlip kan genetisch bepaald zijn en kan variëren tussen individuen. Soms kan de haargroei op de bovenlip bij vrouwen toenemen als gevolg van hormonale veranderingen, zoals tijdens de puberteit, zwangerschap, menopauze of als gevolg van hormonale aandoeningen zoals het polycystisch ovarium syndroom (PCOS). Bepaalde medicijnen, zoals sommige anticonceptiepillen, kunnen ook invloed hebben op hormoonspiegels en de haargroei beïnvloeden.

Bovenlip laseren met permantent resultaat

Voor de meeste vrouwen kan overmatig of donker bovenliphaar als ongewenst worden beschouwd vanuit een cosmetisch oogpunt. Het kan hun zelfvertrouwen beïnvloeden en hen ongemakkelijk maken, vooral als het haar opvallend aanwezig is en niet past bij hun esthetische voorkeuren.

Voor sommige vrouwen kan bovenlip haar laseren ook praktisch zijn. Regelmatig scheren, harsen of epileren van het bovenliphaar kan tijdrovend zijn en ongemak veroorzaken. Door te kiezen voor permanente ontharingsmethoden zoals laserontharing, kunnen vrouwen de dagelijkse routine van het verwijderen van bovenliphaar vermijden.

snor laseren enschede

Hoogwaardig huidkliniek

BodySilk Laser Clinic is een toonaangevend en hoogwaardig huid- en laserkliniek gevestigd nabij het centrum van Enschede. Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel en investeren in de nieuwste technologieën en producten om de best mogelijke resultaten te behalen voor iedereen. Wij hechten daarom veel waarde aan kwaliteit en service en zorgen ervoor dat iedere klant zich thuis voelt bij het binnenkomen in onze salon. Maak gerust een afspraak samen met een huidtherapeut voor een vrijblijvende kennismaking en een gratis huidanalyse.

laser kliniek enschede

Weten of je behandeling vergoed wordt?

Neem snel contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Op onze tarieven pagina vind je een overzicht van al onze behandeling en de bijbehorende prijzen per behandeling. Sommige behandelingen bieden wij extra scherp geprijsd aan in pakketvorm.

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Uittrekken van haar in combinatie met laserbehandelingen is niet aan te raden, in welke vorm dan ook: epilady, waxen, harsen, touwtjesmethode. Hoe langer je daarmee gestopt bent, hoe beter de behandelingen zullen aanslaan. We hebben de haartjes nodig ter geleiding van de warmte naar de wortel toe. Als er te weinig haartjes zijn teruggegroeid, heeft u nauwelijks rendement van de behandelingen en gooit u dus geld weg.
Het minimum aantal weken dat je niet meer mag hebben geëpileerd voor de behandeling is 4. Scheren mag altijd wel, zo vaak als je wilt. Als je scheren een naar idee vindt (bijvoorbeeld op het gezicht van een vrouw, of op de tepelhoven), mag je de stugge haren ook afknippen.

BodySilk Laser Clinic biedt jou de service om de pakketten in termijnen te kunnen betalen. Dit geldt voor vrijwel alle pakketten, niet bij afzonderlijke behandelingen. Betaal je een pakket wel in één keer, dan ontvang je 10% korting op jouw laserpakket.

Andere populaire zones voor laser ontharen

Naast bovenliphaar zijn er verschillende andere plekken op het lichaam waar vrouwen en mannen vaak kiezen voor permanente ontharing. Enkele populaire plekken zijn:

Oksels: Okselhaar kan voor veel mensen als ongewenst worden beschouwd vanwege hygiënische redenen en om esthetische redenen. Permanente ontharing van okselhaar kan ervoor zorgen dat oksels glad blijven zonder dat regelmatig scheren of waxen nodig is.

Benen: Veel vrouwen en sommige mannen kiezen ervoor om hun benen permanent te laten ontharen. Dit kan zowel de onderbenen als de bovenbenen betreffen en kan handig zijn voor mensen die regelmatig shorts, rokken of jurken dragen en de voorkeur geven aan een gladde huid.

Bikinilijn: De bikinilijn is een andere veelvoorkomende plek waar mensen permanente ontharing overwegen. Dit kan variëren van het verwijderen van ongewenst haar op de bikinilijn tot een meer uitgebreide Brazilian wax- of laserbehandeling voor het verwijderen van haar in het hele bikinigebied.

Rug en borst (bij mannen): Voor mannen kan ongewenst haar op de rug en borst als ongewenst worden beschouwd. Permanente ontharing kan helpen om deze haargroei te verminderen of te elimineren.