Definitief ontharen

Met definitief ontharen ben je binnen no-time af van ongewenste haargroei. Bijvoorbeeld niet meer haargroei meer onder je oksels, op je bovenlip, je rug en schouders of rondom je bikinilijn. Bij BodySilk Laser Clinic werken we met het beste apparatuur om de meest effectieve resultaat en kwaliteit te leveren. Plan vandaag nog een behandeling in.

pijnloos Definitief ontharen nek mannen

Huidverbetering door huidtherapeuten

Bij BodySilk Laserclinic gaan we verder dan alleen definitieve ontharing. Wij zijn een kliniek voor huidtherapie en laserbehandelingen met uitsluitend gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring. Vanaf het moment van binnenkomst tot de behandeling zul je vergezeld worden door één van onze huidspecialisten. Daarnaast onderscheiden wij ons door middel van de nieuwste technieken en apparatuur van wereldklasse. Een behandeling nodig? Kom dan zeker eens langs voor een kennismaking!

Vergoedingen ook wel voor laser ontharen

Het is goed om te weten dat BodySilk Laser Clinic is aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici en zodoende de keurmerken bezitten om kwalitatieve en veilige huidbehandelingen te geven. Ook werken wij nauw samen met zorgverzekeraars voor het vergoeden van een huid- en laserbehandeling. Welke behandelingen precies vergoed worden, lees je hier.

smooth laserclinic in enschede

Vrijblijvend intakegesprek

Wist je dat je tijdens jouw intake ook een GRATIS proefbehandeling kunt krijgen op één van jouw oksels? Meer weten? WhatsApp ons!

Definitief ontharen geschikt voor iedereen

Voor definitief ontharen zien we de laatste tijd een groei in vraag. Vooral richting de zomerperiode merken we dat mensen het prettig om ongewenste haren permanent te verwijderen en ons advies is om daar ruim om tijd mee te beginnen. Dat zien we bij mannen en vrouwen, maar ook bij jong en oud. Bij BodySilk Laser Clinic maakt het niet uit wie je bent, iedereen krijgt dezelfde kwaliteit en service van onze medewerkers. Wij starten altijd met een uitgebreid intakegesprek. We werken veilig en conform strikte richtlijnen. Bij twijfel adviseren we om contact met ons op te nemen.

Het gewenste eindresultaat verschilt per persoon en aan de hand van jouw doelstelling en huidtype kunnen we een indicatie geven van het optimale aantal behandelingen. Plan een proefbehandeling in en ontdek zelf het resultaat van onze werkwijze om een ongewenste haargroei permanent te verwijderen.