mannen laserontharing smooth - of Laseren mannen

Laseren of laserontharing van mannen

Veel mannen hebben last van ongewenste haargroei, scheerirritaties en ingegroeide haren. Bijvoorbeeld in de hals, wangen, schaamstreek of bilnaad. Laserontharen biedt een permanente oplossing hiervoor! Wil je eerst meer weten of de behandeling ervaren? Plan dan een intake met gratis proefbehandeling in.

Hoogwaardig laserontharing bij BodySilk

Onze gediplomeerde behandelaars hebben jaren ervaring het uitvoeren van aserbehandelingen voor dames én heren. Wekelijks ontvangen wij mannen die graag op bepaalde plekken op het lichaam de haargroei willen verminderen. Wij kunnen jouw situatie goed begrijpen en kunnen jou daarom uitstekend van dienst zijn. Wij maken gebruik van de Mercedes onder de laser apparaten – namelijk de GenteMax Pro. Wij behalen fantastische resultaten die je kunt teruglezen op onze klantenervaringen pagina.

manzilian - of schaamstreek mannen laseren

Intakegesprek

Voorafgaand vindt er een intakegesprek plaats. Indien je gelijk wilt beginnen met de behandeling, zorg er dan voor dat je naast een intakegesprek ook de behandeling zelf bijboekt. Voor een intakegesprek mag je de haren laten staan ter beoordeling. Wil je gelijk laten behandelen, dan vragen we je om de haren 12 tot 24 uur van te voren te scheren.

De behandeling

Bij laserontharing mannen bij de intieme zones bepaal je altijd hoe ver wilt gaat met behandelen. Wil je bijvoorbeeld alleen het deel buiten je broek gelaserd hebben, dan mag je je ondergoed aanhouden en behandelen we alleen de liezen. Laseren mannen gebeurd bij ons over het algemeen op grotere plekken zoals de rug, borst, schouders en armen.

Na de behandeling

Indien gewenst kunt u de huid koelen met een koelpack. In de meeste gevallen trekt deze warmtesensatie na enkele minuten weg. De huid kan wat rood zijn. Dit mag u ten alle tijden koelen. Na de behandeling dient u rekening te houden met de volgende aspecten:

Twee weken na de behandeling geen blootstelling aan de zon.

Voordelen voor mannen

  • Geen scheerirritaties meer
  • Vrij van ongewenste haargroei
  • Geen stoppels
  • Geen ontstekingen
  • Niet meer hoeven scheren
laseren hals - laserontharing mannen

Mannen laseren steeds populairder

Ook in onze kliniek zien we een groei in populariteit bij mannen om haargroei te elimineren. Of het nu gaat om een lichamelijke of emotionele reden, voor de behandelaars van BodySilk maakt het niet uit omdat welke iedereen professioneel en kundig helpen. Wij gaan altijd eerst een intakegesprek met jou aan zodat we goed kunnen uitleggen hoe te werk gaan én welke resultaten je kunt verwachten. Ook kunnen we op basis van het huidtype en haargroei een advies geven in het aantal behandelingen dat het beste resultaat zal opleveren. We zijn goed bereikbaar overdag en in de avond zodat er altijd een mogelijkheid bestaat dat je langs kunt komen voor een laserbehandeling.

plan een huidbehandeling in bij bodysilk enschede

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. WhatsApp ons voor extra info!

Het resultaat is wat telt

Ben je klaar met het scheren of trimmen van je lichaamshaar? Laser ontharen voor mannen is heel gewoon geworden. Vele tevreden klanten gingen je voor. Plan dus een afspraak via de website of bel ons voor meer informatie.

Ons team legt je graag uit hoe het behandeltraject eruitziet en wat het kostenplaats kan worden van een laserbehandeling. De kosten voor laser kun je altijd terugvinden op onze tarievenpagina.