Maak afspraak

Voor vrouwen is er niets vervelender, dan het dagelijks moeten scheren van armen en benen of bijvoorbeeld onder oksels. Pijnloos ontharen in Enschede middels een laserbehandeling helpt u af te rekenen met deze ergernis! In plaats van dagelijks aan de slag te moeten met uw scheermes of -apparaat, bent u een lange tijd verlost van deze haartjes. Als alternatieven voor pijnloos ontharen in Enschede worden epileren, waxen of bijvoorbeeld harsen vaak genoemd. Dit zijn echter zeer pijnlijke behandelingen, waarvan het effect doorgaans korter is dan bij een laserbehandeling.

Voorkom vervelende irritaties met een laserbehandeling

Wanneer u probeert uw benen of bijvoorbeeld bikinilijn te harsen of te waxen, brengt dit veel pijn met zich mee. Daar komt bij, dat er irritaties aan uw huid kunnen ontstaan. Deze irritaties herkent u aan rode vlekken, kleine bultjes, ingegroeide haren en jeuk. Naarmate u uw bikinilijn of benen vaker behandelt om haren tegen te gaan, zullen deze huidirritaties toenemen. Ook zien deze geïrriteerde plekken er bepaald niet aantrekkelijk uit! De lasers van BodySilk Laser Clinic helpen u dergelijke klachten te voorkomen.

Pijnloos ontharen in Enschede met een laser

Binnen onze kliniek maken we gebruik van de unieke Soprano ICE en de GentleMax Pro.
Een combinatie die nergens anders in Nederland wordt aangeboden. Beide apparaten staan bekend als de beste lasers, die pijnloos ontharen in Enschede mogelijk maken. Niet alleen is een behandeling met deze apparaten pijnloos, ook bent u voor een bijzonder lange tijd verlost van de haren op uw benen, onder uw oksels of rond uw bikinilijn. Standaard bieden we u een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze wordt gemaakt tussen de Soprano ICE of de GentleMax Pro of een uniek combinatiepakket van beide apparaten. Tijdens de intake wordt beoordeeld of u in aanmerking komt voor de behandeling. Het is van belang dat de haartjes voldoende pigment bevatten. Witte, rode of (zeer) blonde haren zijn niet te behandelen middels lasertherapie.

Plan hier uw gratis proefbehandeling is!

0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop