De #1 smooth laser kliniek in Enschede

Welkom bij BodySilk Enschede. Wij zijn een toonaangevende huid- en laserclinic in Enschede en tevens dé specialist op het gebied van permanente ontharing en huidverbetering. Wij werken uitsluitend met de best mogelijke apparaten en meest kwalitatieve merken in ons vakgebied.

huidveroudering tegengaan of behandeling bij Smooth laser kliniek bodysilk

Het beste of niets

Heb jij last van ongewenste haargroei, roodheden of een onzuivere huid? Wat je klachten of huidindicaties mogen zijn, bij BodySilk smooth laser clinic ben je aan het juiste adres voor al je huidproblemen en wensen. Zo werken wij met een gediplomeerd team van huidtherapeuren en specialisten en gebruiken ’s werelds beste apparatuur voor permanente laserontharing. Met de GentleMax Pro smooth laser bereiken wij resultaten bij cliënten die voorheen ondenkbaar waren. Lees vooral de vele klantenervaringen. Alleen door eerlijk advies, wetenschappelijke kennis en hoge kwaliteit onderscheiden wij ons van andere klinieken.

Voel je welkom vanaf het 1e moment

Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en uitermate deskundig in hun vakgebied. Door continu te blijven leren en innoveren hebben wij ons ontwikkeld tot het hoogstaande huid- en laserkliniek waar wij zo trots op zijn. Wij hebben de ervaring om iedereen te kunnen behandelen. Zowel jong als oud en alle genders zijn bij ons van harte welkom. Wij behandelen enkel op afspraak zodat we onze cliënten de juiste persoonlijke aandacht kunnen geven. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen beteken? Bel ons dan of loop gerust binnen in onze prachtige salon nabij het centrum van Enschede.

laser kliniek enschede

Wil jij ook smooth laser behandeling?

Neem snel contact met ons op!