het gelaat laseren in enschede

Kin laseren

Overbeharing op de kin kan voor veel mensen een bron van ongemak zijn. Gelukkig zijn er bij BodySilk laser technieken beschikbaar om ongewenste haargroei op het gezicht aan te pakken.

Goed te weten: Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

Permanennte ontharing in het gezicht

Het laten laseren van de kin om overbeharing tegen te gaan, kan een levensveranderende keuze zijn voor mensen die zich onzeker voelen over hun uiterlijk. Het biedt een langdurige oplossing en kan helpen bij het herwinnen van zelfvertrouwen. Als je geïnteresseerd bent ben je van harte welkom om een adviesgesprek te boeken bij BodySilk Laser Clinic. Krijg advies over de geschiktheid van de behandeling voor jouw specifieke situatie.

Lees meer

Belangrijk voor laserbehandelingen in het gelaat:

 • Blijf bij voorkeur zo veel mogelijk uit de zon
 • Smeer dagelijks SPF 30, op zonnige dagen meerdere malen per dag
 • 6 weken vóór de behandeling en 2 weken na de behandeling niet in de zon
 • Géén zonnebrandcrème of lotion vóór de behandeling smeren
 • Verwijder de haren met een scheermesje of ontharingscrème (dus niet waxen, harsen of epileren. Indien dit wel het geval is, adviseren we de afspraak met 4 weken te verzetten)
 • Geen antibioticagebruik in de afgelopen 4 weken voor de behandeling
voor een pijnloos laserbehandeling , kom naar BodySilk Enschede

HET INTAKEGESPREK

Voordat we starten met het behandeltraject, voeren we altijd eerst een intakegesprek om meer informatie gegeven over laserontharing. De meest geschikte haren zijn donkere haren op een lichte huid. Wij zullen je in alle eerlijkheid vertellen wat het te verwachten resultaat kan zijn en wat je kan verwachten voordat je start met het ontharingstraject.

TIJDENS DE BEHANDELING

Voor een laserbehandeling in het gezicht zullen wij jou in de meeste gevallen vragen om de haren te laten staan, zodat wij deze kunnen beoordelen. De huidtherapeute of schoonheidsspecialiste tekent het gebied af en scheert eventueel wat haren bij. Vervolgens zal er gestart worden met het laseren. De gevoelswaarneming is te vergelijken met een warm prikje of warm elastiekje die tegen de huid aankomt.

NA DE BEHANDELING

Direct na de behandeling kan de huid rood zijn en/of warm aanvoelen, waarbij deze reactie vaak binnen enkele uren verdwijnt. Daarbij ook het advies om warmte 24 uur na de behandeling te vermijden (zoals (extreem) sporten, warm douchen of naar de sauna te gaan) en géén producten aan te brengen op het te behandelen gebied.

Lees meer


De haren zullen na ongeveer twee weken uitvallen. Na week 4/5 beginnen de eerste resterende haren vaak weer te groeien. In week 6 bevinden de meeste haren in de groeifase, waarbij in deze week de volgende afspraak gepland staat.

Voordelen laserontharing

 • Geen ongewenste haargroei
 • Geen stoppels meer
 • Geen ontstekingen door ingegroeide haren
 • Gladdere en egalere huid
 • Niet meer hoeven scheren
snor laseren enschede

Resultaten laserontharen

laseren bakkebaard voor de behandeling ipl laserontharing bakkebaard na de behandeling
laseren ontharen kin ontharing kin
ontharing hals ingegroeide haren ontharen hals

Wat kost deze behandeling?

De prijs van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de behandel locatie.

 • €129,- losse behandeling
 • €107,50 per behandeling i.c.m. een pakket

De intake is geheel kosteloos en vrijblijvend. Twijfel je tussen een pakket of losse behandelingen? Klik hier om meer te lezen over de uitleg over tarieven & pakketten. Voor de behandeling van het gelaat is mogelijk een vergoeding beschikbaar. Wist je dat we ook definitief ontharen aanbieden voor mannen? Zo ook een laserbehandeling voor de schaamstreek.

Ben je benieuwd naar de volledige tarievenlijst? Klik op de onderstaande knop.

laseren bakkebaard

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Veelgestelde vragen

Ja, de behandeling is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Met de GentleMax Pro kunnen we nu ook een donkere huidskleur veilig behandelen.

Laserontharen is met name mogelijk bij donkere, gepigmenteerde haren. Hoe donkerder de haren, des te beter het resultaat kan zijn. Laserontharen zal niet effectief zijn wanneer er grijze, rode of witte haren aanwezig zijn.

Bij BodySilk Laser Clinic vindt er vooraf aan de laserbehandeling altijd een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek plaats, zodat je goed geïnformeerd bent over het te verwachten resultaat en de werkwijzen.

De behandelingen met GentleMax Pro worden als vrijwel pijnloos ervaren door de unieke koelingsspray die de huid verkoelt. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend en beschermt tegelijkertijd de huid.

De laserbehandelingen zijn in principe geschikt voor alle leeftijden. Ben je onder de 18 jaar? Dan is het noodzakelijk dat een ouder/voogd mee komt naar de eerste behandeling.

Goed te weten: Bij jongeren/tieners is de haargroei pas begonnen, waardoor de haargroei nog flink aan het ontwikkelen is. De effectiviteit van laserontharen is daarbij dus een stuk lager. De beoordeling hiervan vindt plaats tijdens het intakegesprek.

Ja dat kan, BodySilk Laser Clinic is aangesloten bij de meeste verzekeringsmaatschappijen. Het laserontharen in het gelaat en hals wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Er is geen doorverwijzing nodig. Informeer bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden. Lees hier meer over de vergoedingen.

Gezicht en kin laten laseren

Bij alle behandelingen bij BodySilk Laser Clinic wordt de GentleMax Pro of GentleLase Pro laser ingezet. De laser geeft warmtepulsen af, waarna er een kleine beschadiging ontstaat in de haarwortel. Haarzakjes met voldoende warmte en beschadiging zullen niet meer groeien. Na elke behandeling zal er een haarreductie zichtbaar zijn. Samen met onze huidspecialisten zullen we laser ontharen toepassen op de meest effectieve manier. Dankzij kin laseren kan er 80-90% haarreductie worden behaald. Maak een afspraak en kom langs voor een intake gesprek en een huidscan van het lichaam.

gentlemax pro laser apparaat