fbpx
Maak afspraak

Tarieven HydraFacial

Hieronder vindt u onze tarieven voor HydraFacial. HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. Het is de meest geliefde behandeling van vele film-& muzieksterren voordat zede rode loper moeten betredenen behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor u ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu uw afspraak in om zelf te ervaren wat HydraFacial™kan betekenen voor uw huid.

Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.
Prijs: € 125
Duur: 30 minuten

Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelenvan de Signature behandeling, terwijl jespecifieke huidproblemen kanlatenaanpakken met deboostersof ledlicht.
Duur: 45 minuten

 • Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels
  Nu: € 150
 • Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken
  Nu: € 150
 • Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakkenverstopte poriënaan, remmen de productie van talg en doden de bacteriën.
  Nu: € 150

Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd wordt. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.
Nu € 175
Duur: 60 minuten

 

Gratis verzending vanaf € 60 met gratis miniatuur
+
0
  0
  Winkelamnd
  Winkelmand legenTerug naar Shop