Maak afspraak

Pigmentvlekken laseren en behandelen

Voor de verwijdering van individuele pigmentvlekken maken wij gebruik van de M22 laser platform. De M22 is een platform met zowel IPL als laser compartimenten. Hierdoor kunnen er veel verschillende soorten huidaandoeningen behandeld worden.

Pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken, zonnevlekken en sproeten kunnen behandeld worden middels laser- of IPL therapie. Hierbij wordt een selectieve lichtpuls afgegeven in de huid. Door het contrast tussen de huidskleur en de hyperpigmentatie blijft de gezonde huid onbeschadigd. Het pigment zal eerst donkerder opkleuren en na 10-14 dagen afschilferen.

 

 

Melasma (zwangerschapsmasker)

Voor het behandelen van pigmentvlekken bij zwangerschap zoals melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd) , ouderdomsvlekken en zonneschade gebruiken wij de Toskani Spot out kit. Deze spot out kit is dé oplossing voor het effectief behandelen van melasma.
Naast het verminderen van hyperpigmentatie geeft het een algehele verbetering van de huid door egalisatie en anti-aging.

De spot out kit bestaat uit een complete kit die bestaat uit 2 fases. De eerste fase bestaat uit de behandeling door onze behandelaar, vervolgens dient de huid thuis verder onderhouden worden.

Tijdens de behandeling wordt het spot out masker aangebracht, deze blijft 6-10 uur op de huid. Vervolgens is het belangrijk om voor minimaal 6 maanden de producten voor thuisgebruik voort te zetten.

 

 

De spot out kit:

 • Remt het enzym tyrosinase
 • Verwijderen of verminderen van hyperpigmentatie
 • Zorgt voor desquamatie van de stratum corneum
 • Verbetert de werking van de macrofagen
 • Beschermt de huid tegen vrije radicalen
 • Stimuleert de collageen productie.

Klik hieronder voor de tarieven

0
  0
  Winkelamnd
  Winkelmand legenTerug naar Shop