Maak afspraak

Behandeling met de ResurFX Fractionele laser

De eerste tekenen van veroudering worden optimaal aangepakt. Opvallende resultaten bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur en de algehele uitstraling van uw huid. Minimale downtime zodat u direct na de behandeling weer verder kunt met uw werkzaamheden.

 

Behandelindicaties die je kan verwachten

 • Huidveroudering
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Striae
 • Acne (littekens)
 • Chirurgische littekens
 • Verkleuringen (automutilatie)

 

Wat is de M22 laser?

De Lumenis ResurFX™, de oplossing voor u. Het is een behandeling met de fractionele laser voor een jonge, gezonde en stralende huid. De unieke fractionele technologie met de ResurFX™ zorgt voor een comfortabele, snelle en effectieve niet-ablatieve behandeling.

 

Hoe werkt het een behandeling?

De ontwikkeling van de ResurFX™ door pioniers op het gebied van esthetische geneeskunde en het verkregen vertrouwen door vooraanstaande professionals over de hele wereld heen tot het FDA keurmerk geleid. De gebruikte technologie is klinisch gevalideerd om geleidelijk voortschrijdende resultaten te behalen met minimale downtime. De ResurFX™ behandeling wordt door een arts of een huidtherapeut uitgevoerd.

De ResurFX™ fractionele is een state-of-the-art, niet-ablatieve huidvernieuwings technologie. De fractionele laser stimuleert de productie van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. Het stimuleren van de productie van nieuw collageen is de sleutel voor een stralende, jeugdige huid. Met de ResurFX™ technologie bereikt uw behandelaar uitstekende klinische resultaten met maximaal comfort en minimale downtime. De behandeling. Naast de geïntegreerde koeling kan uw behandelaar gebruik maken van een verdovende crème om opmaal comfort te garanderen. Afhankelijk van uw specifieke wensen, zal de behandeling 15 tot 30 minuten duren. Tijdens de laserbehandeling kunt u een warm prikkelend gevoel ervaren zonder dat het oncomfortabel aanvoelt.

Honderden microbeams (Ø 0,12mm) stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen.

De geavanceerde scanner met geïntegreerde koeling scant nauwkeurig de microbeams en zorgt voor maximaal comfort.

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

De Lumenis M22 laser stimuleert diepe collageenregeneratie.  Voor zichtbare verbetering in textuur van de huid en vermindering van fijne lijntjes heeft u gemiddeld 3 behandelingen nodig. Al na de eerste behandeling zult u verbetering zien wat betreft grove poriën en oneffenheden. Optimale resultaten worden bereikt na 3 tot 5 behandelingen met een interval van 4 tot 5 weken. Echter het natuurlijk regeneratieproces duurt voort tot wel 6 maanden na de behandeling.

Onmiddellijk na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden, dit is afhankelijk van de instellingsparameters. De zwelling neemt binnen enkele uren af en de roodheid gedurende de volgende dag of de komende dagen. U kunt uw dagelijkse activiteiten dezelfde dag weer hervatten. Uw behandelaar zal u adviseren om een aantal dagen na de behandeling de zon te vermijden en uw huid te beschermen met een beschermingsfactor SPF50.

0
  0
  Winkelamnd
  Winkelmand legenTerug naar Shop