Maak afspraak

Acne behandelingen

Om acne, gerstekorrels en mee-eters (comedonen) te behandelen, wordt er vaak een dieptereiniging ingezet. Het doel van de dieptereiniging is om te de onzuiverheden te verwijderen en nieuwe ontstekingen te voorkomen.

 

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de dieptereiniging wordt de huid eerst goed gereinigd met een passende reiniger voor jouw huidtype. Na het reinigen zal de behandelaar de verstoppingen manueel verwijderen. Vaak wordt hierbij een steriele naald gebruikt om de onzuiverheden gemakkelijker te verwijderen. Dit kan soms gevoelig aanvoelen en de huid kan rood worden. De roodheid kan enkele uren tot 24 uur aanhouden. Na de behandeling brengt de behandelaar gezichtsverzorgingsproducten en/of een zonbescherming aan. Optioneel kan er na de behandeling een verzorgende foundation worden aangebracht op de huid.

Eerste Acne behandeling

Is dit de eerste gezichtsbehandeling bij ons? Dan plannen we graag een vrijblijvend intakegesprek met huidscan in, om jouw huidtype en huidbehoefte goed in kaart te brengen. Neem gerust jouw huidige verzorgingsproducten mee, zodat de behandelaar hierover kan adviseren en toekomstige acne/onzuiverheden beter vermeden kunnen worden.

 

Wist je dat…

… deze behandeling ook in te zetten is voor jongeren die last hebben van acne?
… wij rest acne (littekens) ook effectief kunnen behandelen?
… deze behandeling vergoed kan worden door jou verzekeraar?

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Dieptereiniging

Duur: 30 minuten
Nu: € 45,

Dieptereiniging incl. peeling

Duur: 45 minuten
Vanaf € 65,

Andere behandelingen die ingezet kunnen worden voor acne

HydraFacial

Peelings

Acne littekens
0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop