Pico laser tattoo removal

De unieke en geavanceerde Pico Laser tattoo removal behandeling is nu ook mogelijk in Enschede! Als toonaangevende huidkliniek zijn we er trots op dat we de state-of-the-art Pico laser hebben waarmee we ongewenste tatoeages kunnen verwijderen. Kom gerust langs voor een kennismaking en meer informatie over de mogelijkheden.

Gekleurde tattoo of kleur tattoo verwijderen

Kosten Pico laser tattoo removal bij BodySilk

0

cm2

We begrijpen dat tatoeages met de tijd kunnen veranderen of dat je mogelijk spijt hebt gekregen van het laten zetten van een tatoeage. Gelukkig kunnen wij met onze geavanceerde Pico Laser de tatoeage op een snelle en doeltreffende manier verwijderen.

Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt af van de grootte van de tattoo. Tijdens een tattoo removal kunnen we goed beoordelen de tatoeages worden verwijderd en of het mogelijk het om het aantal behandelingen te verminderen.

 • Formaat (cm2)

  Indicatieve prijs (€)

 • 0 - 5

  cm2

  65

  p.b.
 • 6 - 10

  cm2

  80

  p.b.
 • 11 - 15

  cm2

  95

  p.b.
 • 16 - 20

  cm2

  110

  p.b.
 • 20 - 25

  cm2

  125

  p.b.
 • 25 - 30

  cm2

  140

  p.b.
 • 30 - 35

  cm2

  155

  p.b.
 • 35 - 40

  cm2

  170

  p.b.
 • >

  40

  cm2

  In overleg

Indicaties

Meer weten over de PicoWay laser?

Stel je al je vagen eenvoudig via WhatsApp ons!

Hoe werkt onze laser

De Pico laser is een revolutionaire technologie die gebruikmaakt van ultrasnelle pulsduur om pigmentdeeltjes in de huid te fragmenteren. In vergelijking met traditionele Q-switched lasers, biedt de Pico laser een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste zijn de pulsduur en de energie-instellingen veel korter, waardoor de laserenergie effectiever kan worden gericht op de tatoeage-inkt zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Dit vermindert het risico op bijwerkingen, zoals littekens of huidverkleuringen.

Bovendien maakt de Pico laser het mogelijk om een breed scala aan tatoeagekleuren te behandelen, inclusief hardnekkige kleuren zoals blauw en groen, die vaak moeilijk te verwijderen zijn met oudere laserapparatuur. Of het nu gaat om een kleine tatoeage of een grotere, de Pico laser kan de klus klaren. Onze behandeling verloopt in verschillende sessies, afhankelijk van de grootte, kleur en diepte van de tatoeage. Tijdens het consult zal onze specialist het aantal benodigde sessies met je  bespreken en een duidelijk beeld geven van wat je kunt verwachten tijdens het verwijderingsproces. Jouw comfort en tevredenheid staan bij ons altijd centraal, en we zullen er alles aan doen om de behandeling zo aangenaam en effectief mogelijk te maken.