Professionele transgenderzorg

Een transgender is iemand wiens gevoel van genderidentiteit niet overeenkomt met het geslacht waarmee ze bij de geboorte zijn geassocieerd. Dit betekent dat iemand die bijvoorbeeld als man geboren is, zich kan identificeren als vrouw en omgekeerd. Transgenders maken vaak gebruik van medische en/of juridische middelen om hun genderidentiteit te bevestigen.

Indicaties acne behandelen met NDYAG

Veelvoorkomende redenen om in transitie te gaan

Er zijn verschillende redenen waarom iemand in transitie kan gaan.

  • Je hebt het gevoel dat het geslacht waarmee je bent geboren, niet overeenkomt met je genderidentiteit en je innerlijke zelfbeeld.
  • Je wilt verbetering van je mentale gezondheid en minder in angst en depressie leven na het ondergaan van de transitie.
  • Je wilt je graag uit te drukken hoe jij dat wil en je genderidentiteit bevestigen is ook een belangrijke motivatie voor transgenders om de transitie aan te gaan.
  • Je wenst graag om meer geaccepteerd te worden door familie en vrienden.
  • Een verhoogde zelfacceptatie leidt tot verhoogd zelfvertrouwen.

NVH en KP gecertificeerd

BodySilk Laser Clinic is aangesloten bij het NVH en KP. Dit betekent dat wij voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen en dat wij uitsluitend werken met gediplomeerd personeel. Er werken altijd huidtherapeuten bij ons in de kliniek en de ruimten en apparatuur zijn hightech, veilig en hygiënisch. Er zijn ook geen wachtlijsten bij ons, je kunt je direct inplannen via het online afspraak formulier op de beschikbare data. Wij scoren hoog in de klanttevredenheid en onze cliënten beoordelen ons met een 5/5 op Google.

snor laseren enschede

Als huidkliniek zijn wij er voor jou

Ons huidkliniek kan een belangrijke rol spelen in de transitie van een transgender. Onze huidtherapeuten kunnen, in goed overleg, transgenders begeleiding en adviseren in de verschillende behandelopties die het proces van transitie bijdragen alsmede transgenders goed begeleiden in hun keuzes en de gevolgen hiervan.

Wij nemen graag de tijd voor jou omdat elke transgender unieke behoeften en verwachtingen heeft. Het bezoeken van onze kliniek blijft altijd een persoonlijke keuze.

behandeling rosacea

Transitie vergoeding via de verzekering!

WhatsApp ons meer informatie over vergoeding vanuit de aanvullende verzekering!

De hoogste kwaliteit transgenderzorg in Twente

Wij werken enkel met de beste apparaten en producten voor al onze cliënten. Wij hanteren ook een zeer hoge kwaliteit en meten continu de ervaringen van onze klanten op basis van duidelijkheid, gemak, comfort en verwachtingspatroon.

BodySilk werkt samen met alle zorgverzekeraars voor het declareren van transgenderzorg. Wel kan een vergoeding afhankelijk zijn van je aanvullende verzekering of polisvoorwaarden. Neem daarom gerust contact met ons op om te kijken welke behandelingen vergoed worden.