Buik laseren voor mannen en vrouwen

Ben je klaar met het waxen of scheren van buikhaar? Bij BodySilk Laser Clinic ben je aan het juiste adres in Twente voor permanente ontharing met behulp van de beste apparaten en gekwalificeerde huidtherapeuten.

definitief ontharen hengelo - buik laseren

De beste kwaliteit laserbehandeling

Een belangrijke reden om te kiezen voor BodySilk Laser Clinic is het feit dat wij uitsluitend werken met het allerbeste apparatuur op de markt. Wij investeren volop in de nieuwste techniek en methodiek zodat wij onze klanten de meest optimale resultaat kunnen bieden. Dus wil je ook een mooie gladde buik? Schroom dan niet contact met ons op te nemen voor meer informatie of plan direct een afspraak in via onderstaande knop.

Nooit meer scheren of waxen

Voor sommige mensen is haar op bepaalde plekken van het lichaam heel onprettig. Niet alleen voor vrouwen, maar ook steeds meer mannen vinden hun weg naar onze kliniek om haar op ongewenste plekken te verwijderen zoals rug, buik, schouders en gezicht. We zien dat onze klanten na een aantal behandelingen een stuk meer zelfverzekerd worden en genieten van het feit dat ze niet of vele malen minder hoeven te scheren. Dit scheelt tijd en ongemak en dat is fijn.

plan een huidbehandeling in bij bodysilk enschede

Krijg vergoeding via de verzekering!

WhatsApp ons meer informatie over vergoeding vanuit de aanvullende verzekering!

Buikhaar wel of niet verwijderen?

Laten we voorop stellen dat buikhaar volkomen normaal is voor zowel mannen als vrouwen. De ene heeft het meer dan de andere. Buikhaar verwijderen is daarom vooral een wens vanuit cosmetisch oogpunt. En in tegenstelling tot buikhaar bij mannen, valt het buikhaar bij vrouwen heel vaak nauwelijks op. Wel kan tijdens een zwangerschap meer haar op de buik komen door hormonale schommelingen.

Ben je helemaal nieuw op het gebied van laserontharing? Wil je graag weten wat het voor jou kan betekenen én hoe het behandeltraject eruit ziet bij BodySilk Laser Clinic? Stel je vraag dan via het contactformulier of stuur een WhatsApp. De kosten voor laseren kun je eenvoudig terugvinden op onze tarievenpagina.