acne bij tieners behandelen

Krijg vergoeding voor een acne behandeling

Ben jij tiener of volwassen en heb je last van acne? Dan is het goed om te weten dat je bij BodySilk terecht kunt voor acne behandelingen die óók vergoed worden door de zorgverzekering.

Hoe verloopt de declaratie?

Na afloop van een behandeling ontvang je een factuur die ingediend kan worden bij de zorgverzekeraar, waarna het te vergoeden bedrag teruggestort wordt. De behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullende pakket en hierbij wordt géén aanspraak gemaakt op jouw eigen risico. Informeer bij jouw zorgverzekeraar voor de polisvoorwaarden.

Lees meer

Wat kan ik verwachten?

Om een huid met acne te behandelen, wordt er eerst een dieptereiniging ingezet. Het doel van de dieptereiniging is om onzuiverheden te verwijderen en nieuwe ontstekingen te voorkomen. Er wordt gestart met het reinigen van de huid met een passende reiniger voor de jonge huid. Nadat de huid gereinigd is, zal de behandelaar de onzuiverheden manueel verwijderen. De huid kan hierdoor rood worden en tot maximaal 24 uur aanhouden. Na de behandeling brengt de behandelaar gezichtsverzorgingsproducten en/of een zonbescherming aan.

wat te doen bij acne om dit minder zichtbaar te maken

Eerste behandeling?

Is dit jouw eerste gezichtsbehandeling bij ons? Dan starten we eerst met een intakegesprek (inclusief huidscan). Deze is kosteloos als je een behandeling ondergaat bij ons. Omdat je officieel nog minderjarig bent, vragen we graag jouw ouder/voogd mee naar de eerste behandeling.

Wil je graag advies over producten? Neem jouw producten gerust mee naar het intakegesprek, zodat de behandelaar advies kan geven waardoor eventuele acne/onzuiverheden voorkomen kunnen worden.

Tijdens de behandeling

Om tienerhuid met acne te behandelen, wordt er een manuele dieptereiniging ingezet. Het doel van de dieptereiniging is om te de onzuiverheden te verwijderen en nieuwe ontstekingen te voorkomen. Er wordt gestart met het reinigen van de huid met een passende reiniger voor de jonge huid. Nadat de huid gereinigd is, zal de behandelaar de onzuiverheden manueel verwijderen.

Ter aanvulling op de acne behandeling, wordt er vaak een peeling ingezet. Voor de peeling wordt er een meerprijs gevraagd.

Na de behandeling

Na de behandeling brengt de behandelaar gezichtsverzorgingsproducten en/of een zonbescherming aan. Doordat de onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters manueel zijn verwijderd kan de huid wat rood worden en dit kan tot maximaal 24 uur aanhouden. Ook na de behandeling kun je via de WhatsApp in contact blijven met ons voor advies.

Wil je gebruik maken van de vergoeding? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden.

Hoe zit dat met de vergoeding voor een acne behandeling?

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor een acne behandeling dien je allereerst aanvullende verzekering te hebben. En omdat BodySilk aangesloten is bij het Nederlands Vereniging Huidtherapeuten én Kwaliteitsregister Paramedici ben je er zeker van dat je jouw factuur kunt declareren bij je eigen zorgverzekeraar. BodySilk Laser Clinic werkt samen met alle bekende zorgverzekeraars. Volg ons op Instagram of Facebook voor impressies van ons werk!

Vergoeding acne behandeling

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Check of je in aanmerking komt voor een vergoeding en WhatsApp ons!