Spijt van een tattoo?

Heb je spijt van een tatoeage, overweeg je een cover-up of wil je permanente make-up verwijderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van de PicoWay laser kunnen we jouw tatoeage snel, veilig en effectief verwijderen!

Gekleurde tattoo of kleur tattoo verwijderen

Tatoeage verwijdering met een revolutionaire lasertechniek

De PicoWay laser beschikt als eerste over de nieuwste revolutionaire lasertechniek. Het hoogste piekvermogen, een korte pulsduur en een dubbele golflengte. De voordelen van deze laser zijn:

  • Je hebt minder behandelsessies nodig dan andere tatoeagelasers.
  • Minder risico op verbranding en pigmentverschuivingen.
  • Sneller herstel van de huid.
  • Een tattoo verwijderen is minder pijnlijk en comfortabeler.
  • FDA goedgekeurd voor het verwijderen van alle kleuren inkt.
  • Tatoeages worden verwijderd bij elk huidtype.
tattoo verwijderen in enschede

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte, kleur en diepte van de tatoeage, evenals jouw huidtype. Over het algemeen zal de tatoeage geleidelijk vervagen en minder zichtbaar worden naarmate je meer behandelingen ondergaat. Onze huidtherapeuten zullen je begeleiden en advies geven over wat je kunt verwachten gedurende het hele proces. Gewoonlijk zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig om een decoratieve tatoeage te verwijderen, terwijl permanente make-up gemiddeld 3 behandelingen vereist.

Dus heb je spijt van een tattoo? Plan een afspraak met een vrijblijvende en kosteloze intake, zodat de huidtherapeut of huidspecialist samen met jou een geschikt behandelplan kunnen opstellen. Er is zelfs een vergoeding mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent.

Spijt van een tattoo? Bij deze indicaties helpen we je graag!?

Decoratieve tatoeages
Decoratieve tatoeages zijn tatoeages welke onder meer gezet worden als uiting van creativiteit, ter behoud van een herinnering of het uitdragen van een boodschap. Het komt regelmatig voor dat iemand wenst zijn of haar decoratieve tatoeage te laten verwijderen. Net zoals dat er veel redenen zijn voor het laten zetten van decoratieve tatoeages zijn er namelijk ook veel redenen waarom mensen er spijt van kunnen krijgen.

Permanente Make-Up (PMU)
Permanente Make-Up ofwel PMU zijn tatoeages die veelal gezet worden ter vervanging van make-up. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld getatoe├źerde wenkbrauwen en lipliner. Ook wordt middels PMU schoonheden als sproeten en moedervlekken nagebootst. Wanneer het verkeerd is gezet, het in de loop der tijd verandert en/of door wijzigende make-up trends/schoonheidsidealen kan iemand de wens krijgen om PMU te laten verwijderen.

Micro Haar Pigmentatie (MHP)
Micro Haar Pigmentatie ofwel MHP zijn getatoe├źerde stoppels welke een hogere optische haardichtheid cre├źren. Wanneer het verkeerd is gezet, het in de loop der tijd verandert en/of wanneer je het niet meer bij jezelf vindt passen kan dit leiden tot de wens om het te laten verwijderen.

Bestralingspuntjes
Bestralingspuntjes zijn kleine getatoe├źerde stipjes die gebruikt worden om het gebied te markeren dat bestraald moet worden. Wanneer het behandeltraject met bestraling is afgerond ontstaat er vaak de wens om deze bestralingspuntjes te laten verwijderen omdat ze een dagelijkse herinnering zijn aan een vervelende periode.