Summer Glow behandeling in enschede

Winter Glow

Wil jij deze winter ook een stralende huid? Alleen in november en december kun je de Winter Glow gezichtsbehandeling boeken Lea (schoonheidsspecialiste in opleiding).

Goed te weten: Deze liposomale peeling kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Er is geen downtime en de behandeling is veilig toepasbaar bij zwangere vrouwen en zongebruinde huiden.

Wat maakt de WinterGlow behandeling zo speciaal?

Bij de peeling maken we gebruik van een innovatieve liposomale techniek. Hierdoor voelt de peeling zacht aan op je huid. Met deze techniek worden zuren direct naar de juiste laag van de huid gebracht, zodat ze diep kunnen doordringen zonder hoge concentraties. Dit maakt de peeling veilig en effectief.

Wat zijn liposomen?
Liposomen zijn kleine bolletjes waarin actieve ingrediënten zijn ingesloten. Ze hebben dezelfde samenstelling als de celwanden, waardoor ze gemakkelijk kunnen samensmelten met je huidcellen en daar de werkzame stoffen kunnen afgeven.

Lees meer

Welk resultaat kan ik verwachten?
Dankzij de unieke eigenschappen van liposomen kunnen ze ook tekorten aanvullen in licht beschadigde huidcellen. De liposomen versterken de bovenste lagen van je huid, terwijl de werkzame stoffen hun werk doen. Een peeling met liposomen zorgt niet alleen voor verbetering van je huid, maar ook voor hydratatie en herstel. Het is de perfecte behandeling voor een stralende winterse GLOW!

 

Beschikbare varianten:

 • Glycosome Duo ‘Glycolzuur’ (anti-aging effect)
 • Lactisome Duo ‘Melkzuur’ (geschikt voor de gevoelige huid)
 • Salisome Duo ‘Salicylzuur’ (ideaal voor een vette, acné-gevoelige huid)
 • Mandesome Duo ‘Amandelzuur’ (vermindert pigmentatie)
Summer Glow behandeling

Voorbereiding

Wanneer dit jouw eerste gezichtsbehandeling is bij ons, starten we met een intake. Het gesprek geeft ons een beter beeld van jouw huidtype en huidbehoefte en we bespreken de contra-indicaties.

De behandeling

Vooraf wordt de huid twee keer gereinigd. Vervolgens worden 2 soorten liposomale peelings gecombineerd. Deze peelings worden op basis van jouw wensen en huidtype gekozen. Na de peeling brengen wij een masker aan, deze wordt aangepast op jouw huidconditie. Terwijl het masker inwerkt, krijg je een decolleté massage. De behandelaar sluit af met de nodige nabehandelingsstappen, zodat jouw huid optimaal wordt gevoed.

Na de behandeling

Na de behandeling voelt jouw huid gereinigd en gehydrateerd aan. Soms kan jouw huid wat rood zijn na de peeling, maar dat trekt in de meeste gevallen binnen een paar uur weg.

Daarnaast kun je uitsluitend bij onze stagiaire schoonheidsspecialiste tijdelijk een wimperlift toevoegen aan deze behandeling. Dit kan tegen een meerprijs van € 25 (€ 30 inclusief verven).

 

Indicaties:

 • Onzuivere (acne) huid
 • Doffe huid
 • Egaliseren van de huid en het verbeteren van de teint

Kosten Winter Glow behandeling

De actieprijs is alleen geldig voor behandelingen in november en december.

   • Winter Glow Peeling:                      € 45
   • Inclusief lashlift:                               € 70
   • Inclusief lashlift + tint:                   € 75

Plan via de onderstaande link direct een afspraak in bij Lea. Wil je de behandeling uitbreiden met een lachlift, noteer dit dan in het opmerkingenveld.

Vragen over deze behandeling?

Neem gerust contact op met ons! Voor deze behandeling geldt geen vergoeding.

Veelgestelde vragen

Nee, deze behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door onze stagiaire en hiervoor geldt geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Tijdelijk bij BodySilk Laser Clinic: Wimperlifting

Alleen in november en december hebben we een gecertificeerde wimperspecialist die deze behandeling uitvoert. Lea volgt de opleiding schoonheidsspecialiste en loopt stage bij ons. Gedurende haar stageperiode voert ze de Winter Glow behandeling uit. Deze behandeling is uit te breiden met de wimperlifting.

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.