Maak afspraak

Bij laser ontharen wordt er een speciale laser gebruikt om de behandelde huid definitief te ontharen. Laser ontharen is ideaal voor mensen die geen zin meer hebben om zich regelmatig te scheren, epileren, waxen en/of harsen. Ondergaat u een laserbehandeling, dan profiteert u van een blijvende oplossing tegen haargroei. Meer over laser ontharen, leest u op deze pagina.

Laser ontharen bij BodySilk Laser Clinic

Scheert u uw oksels, epileert u uw benen of harst u uw bikinilijn, dan komen uw haartjes vanzelf weer terug. Ook kunt u door het scheren, epileren, waxen en/of harsen last krijgen van bultjes en andere huidproblemen, die al snel erger kunnen worden. Dit doet niet alleen pijn, maar ziet er bovendien niet mooi uit.

Laat u uw huid ontharen met de lasers van BodySilk Laser Clinic, dan heeft u hier geen last van. Laser ontharen is namelijk een blijvende oplossing tegen haargroei. Ondergaat u een complete laserbehandeling bij BodySilk Laser Clinic, dan is een groot percentage van de haargroei voorgoed uitgeschakeld. Dit betekent dat een groot deel van uw haartjes voor altijd verdwijnt.

De laserbehandeling met de Soprano ICE & GentleMax Pro

BodySilk Laser Clinic maakt als enige kliniek in Nederland gebruik van de Soprano ICE en de GentleMax Pro. Een uniek behandelprotocol waarbij wij gebruik maken van de 2 beste lasers ter wereld. Hiermee behaalt u de beste resultaten als het gaat om definitieve ontharing. Wij werken met deze apparaten omdat het de minste bijwerkingen kent en het beste resultaat oplevert. Daarnaast bieden wij een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze wordt gemaakt tussen de Soprano ICE of de GentleMax Pro en u kiest voor een uniek combinatiepakket van beide apparaten. De laserspecialist beoordeelt de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat.

De Soprano ICE laser beschikt over een zogeheten ‘in motion’ lasertechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd, tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. Waar andere laserapparaten in één keer een hele hoge energie op één plaats afgeven, geeft de diode laser een lagere energie af in meerdere pulsen. Dit betekent dat de warmte op de huid geleidelijk aan wordt opgebouwd, waardoor het behandelgebied minder wordt belast. Door de warmte vervolgens langer aan te houden, bereikt de Soprano ICE laser hetzelfde resultaat als andere laserapparaten. Een ander voordeel is dat het met de Soprano ICE laser mogelijk is om in de zomer behandeld te worden.

 

Wat houdt een laserbehandeling concreet in?

Tijdens de laserbehandeling van BodySilk Laser Clinic werken we met hoogfrequente laserpulsen op uw haar, het pigment rondom het haarzakje en de haarwortel. Hierdoor wordt er zo veel energie aan het haar, het pigment en het haarzakje toegevoegd, dat ze na afsterven. Uw haar en haarwortels vallen na één of twee weken uit.

Bij traditionele laserapparaten komt er warmte vrij die voor u onprettig en zelfs pijnlijk kan zijn. Bij de Soprano ICE laser is dit niet het geval. Deze laser geeft energie namelijk geleidelijk aan vrij. Hierdoor verdwijnen uw haren, zonder dat de behandeling pijnlijk is. Verder beschikt de diode laser over een handstuk dat tot -4 graden Celsius gekoeld wordt. Dit handstuk laat de overtollige warmte afvloeien, zodat deze warmte niet op uw huid komt. Met de Soprano ICE laser heeft u de meest comfortabele laserbehandeling die nu voorhanden is!

Wat de GentleMax Pro zo uniek maakt is het gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend en beschermd tegelijkertijd de huid. Doordat de huid optimaal wordt beschermd door dit koelingssysteem is er geen gel nodig. Daarnaast zorgt dit koelingssysteem voor een pijnloze behandeling.

Het resultaat van beide apparaten: een pijnloze behandeling met als doel om uw haargroei definitief te reduceren!

Voor elk lichaamsdeel, 0ok voor moeilijk bereikbare plekken!

Wilt u een moeilijk bereikbare plek op de huid laten ontharen? Dan is dit geen probleem met de Soprano ICE laser. Deze laser kan namelijk ook uitgerust worden met speciale tips. Door een tip op de laser te zetten, kan een moeilijk bereikbaar stuk huid eenvoudig behandeld worden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw neushaar laten verdwijnen door een laserbehandeling te ondergaan bij BodySilk Laser Clinic, met de Soprano ICE laser.

Wanneer mag u niet behandeld worden?

Een laserbehandeling wordt afgeraden als u zwanger bent, borstvoeding geeft, aan epilepsie lijdt of lichtgevoelige medicatie gebruikt. Ook wordt een laserbehandeling voor ontharen niet toegepast als u tatoeages of piercings in het te behandelen gebied heeft. Daarnaast is het laser ontharen niet mogelijk als u grijze of rode haren heeft en hoe donkerder de haren des te beter het resultaat zal zijn. Bij BodySilk Laser Clinic vindt er vooraf aan de laserbehandeling altijd een consult plaats zonder verdere verplichten, zodat u goed geïnformeerd bent en weet wat u van de behandeling kunt verwachten. Hierin zullen alle contra-indicaties besproken worden.

Direct een afspraak maken? Neem contact op

Last van ingegroeide haren of irritaties? Wilt u niet meer scheren, epileren of waxen? Kies dan voor laser ontharen en laat uw huid permanent ontdoen van haar door BodySilk Laser Clinic. Wilt u weten of laser ontharen een geschikte oplossing is voor u? U bent van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit informatieve gesprek adviseert onze specialist u. U krijgt uitleg over het behandeltraject en een prijsopgave. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend en bovendien bieden wij een gratis proefbehandeling aan.  Daarna kunt u beslissen of u kiest voor laser ontharen.

Plan hier uw gratis proefbehandeling is!
Maak afspraak

 

GRATIS verzending vanaf € 60,- en gratis proefje
+
0