Maak afspraak

Bij BodySilk Laser Clinic bieden wij u snelle en effectieve laserbehandelingen met optimaal comfort. Voor altijd van uw ongewenste haargroei af, geen last van stoppels of ingegroeide haartjes meer en een gladdere en egalere huid!

Laserbehandeling met de GentleMax Pro

Wij behandelen enkel met de meest effectieve laser: de GentleMax Pro laser. Deze laser maakt het mogelijk om veilig te ontharen en biedt optimaal resultaat. Ook de gepigmenteerde huid kan veilig gelaserd worden.

Wat de GentleMax Pro zo uniek maakt, is het gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem beschermt de huid, door in een fractie van een seconde de huid te koelen met een spray waarna dit wordt opgevolgd door een puls. Doordat de huid optimaal wordt beschermd door dit koelingssysteem, is er geen gel nodig. Daarnaast zorgt dit koelingssysteem voor een pijnloze behandeling.

Werkwijze laserontharen

In het haartje zit pigment (melanine). De laserkop geeft een energiestraal af die geabsorbeerd wordt door de melanine, wat voor een warmteontwikkeling van ongeveer 70 graden in het haarzakje zorgt. Dit proces zorgt ervoor dat het haarzakje afsterft en er geen nieuw haartje meer geproduceerd wordt (mits de haren in het haarzakje in de juiste haargroeifase bevinden).

Het aantal behandelingen is afhankelijk van een aantal factoren (waaronder de dichtheid, kleur, diameter en plaats van de haargroei). Als het haartje wordt behandeld wanneer het zich in de groeifase bevindt (met de haarwortel vast aan de huid), is dit de optimale fase om de haren te behandelen. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig, omdat niet alle haren zich gelijktijdig in de groeifase bevinden. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90% met een interval van 6 tot 8 weken (afhankelijk van het behandelde gebied). Soms is het nodig om één keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbeurt, om het optimale resultaat te behouden.

Laser ontharen bij BodySilk Laser Clinic

Bij BodySilk Laser Clinic vindt er vooraf de laserbehandeling altijd een vrijblijvend consult plaats. Tijdens het intakegesprek wordt alle informatie gegeven met betrekking tot de laserontharing, zodat u vooraf de behandeling goed geïnformeerd bent. Er is uiteraard ook ruimte om al uw vragen te stellen. Bij aanvang van de eerste en vijfde behandeling worden er foto’s gemaakt van het te behandelen gebied, om het effect en de resultaten van de behandeling vast te leggen. Voordat de behandeling wordt gestart, krijgt u een speciale bril ter bescherming van uw ogen. Om het gevoel te ervaren, zal de laserspecialist een testpuls zetten zodat u het gevoel van laserontharen kan ervaren. Na de behandeling zal de huid gekoeld worden met een cool pack om eventuele lichte zwelling en roodheid te verminderen.

Wanneer mag u niet behandeld worden?

Een laserbehandeling wordt afgeraden wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft, aan epilepsie lijdt of lichtgevoelige medicatie gebruikt. Ook wordt een laserbehandeling voor ontharen niet toegepast als u tatoeages of piercings in het te behandelen gebied heeft. Daarnaast is het laser ontharen niet mogelijk als u grijze of rode haren heeft. Hoe donkerder de haren, des te beter het resultaat zal zijn. Wil je zeker weten of je behandeld kan worden? Klik om alle contra-indicaties en veel gestelde vragen te lezen.

Direct een afspraak maken? Neem contact op

Last van ingegroeide haren of irritaties? Wilt u niet meer scheren, epileren of waxen? Kies dan voor laser ontharen en laat uw huid permanent ontdoen van haar door BodySilk Laser Clinic. Wilt u weten of laser ontharen een geschikte oplossing is voor u? U bent van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek adviseert onze laserspecialist u over de behandeling, het behandeltraject en de prijsopgave. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend, zodat u zelf kan beslissing of/welke behandeling u wil.

Plan hier uw gratis proefbehandeling in!

Aantal benodigde behandelingen
Behandelfrequentie
Kosten en vergoeding
Tarieven
Het voorbereiden van de eerste behandeling
De behandeling
Na de behandeling
0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop