Maak afspraak

Roodheid en vaatjes weglaseren

Roodheden en storende vaatjes kunnen in verschillende vormen voorkomen op het lichaam of gelaat. BodySilk Laser Clinic heeft hiervoor de oplossing voor het verhelpen van het probleem. Voor de verwijdering van storende vaatjes in het gelaat maken wij gebruik van de M22. De M22 is een platform met zowel IPL als laser compartimenten. Hierdoor kunnen er veel verschillende soorten huidaandoeningen behandeld worden.

Storende vaatjes zoals couperose, spider neavi, rosacea en teleangiëctastieën kunnen behandeld worden. Deze uitgezette bloedvaatjes zijn niet meer functioneel voor de huid en kunnen veilig behandeld worden. Het IPL handstuk geeft licht af in de huid, wat omgezet wordt in warmte. Hierdoor raakt het verwijde bloedvaatje beschadigd en ruimt het lichaam deze op. De gezonde huid wordt hierbij niet beschadigd.

 

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Hoe werkt het weglaseren van vaatjes?

Vooraf voordat we een behandeling geven vindt er een intakegesprek plaats om te onderzoeken wat exact het probleem is en wat de behandeling inhoudt. Er wordt gekeken of u in aanmerking komt voor de behandeling en of het vergoed kan worden via de aanvullende verzekering.

Tijdens de behandeling wordt de behandelplek ingesmeerd met een gel, krijgt u een bril op en zullen we vervolgens de behandeling uitvoeren. De laser zal een flits geven op de huid en dat kan voelen als een elastiekje dat op de huid wordt geschoten. Vaak duurt een behandeling maximaal 45 minuten.

Afhankelijk van het probleem en uw huidtype zijn er minimaal 3 behandelingen nodig.

Direct na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn. Dit trekt vaak na enkele uren weg. Na enkele dagen ziet u resultaat van de behandeling.

Rode wangen of ander roodheid in het gezicht laseren?

Wilt u graag een behandeling bij BodySilk Laser Clinic en een afspraak maken? Dat kan per whatsapp, telefonisch of online.

Voor de tarieven bekijkt u:

 

0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop