Maak afspraak

Soprano ICEBodySilk Laser Clinic werkt met de Soprano ICE en de GentleMax Pro. De Soprano ICE is een diode laser die geschikt is voor alle huidtypen. Deze laser vernietigt de haargroei niet alleen zeer effectief, maar doet dit bovendien honderd procent pijnloos. Dit betekent dat u uw haargroei effectief tegen kunt gaan, zonder een pijnlijke behandeling te moeten ondergaan.

De Soprano ICE laser: met ‘in motion’ lasertechniek

De Soprano ICE laser beschikt over een zogeheten ‘in motion’ lasertechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd, tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. Waar andere laserapparaten in één keer een hele hoge energie op één plaats afgeven, geeft de diode laser een lagere energie af in meerdere pulsen. Dit betekent dat de warmte op de huid geleidelijk aan wordt opgebouwd, waardoor het behandelgebied minder wordt belast. Door de warmte vervolgens langer aan te houden, bereikt de Soprano ICE laser hetzelfde resultaat als andere laserapparaten.

Ook als u een gevoelige huid heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de laserbehandeling met de Soprano ICE laser pijnlijk zal zijn. Met de Soprano ICE laser van BodySilk Laser Clinic is het voor iedereen mogelijk om honderd procent pijnloos van de ongewenste haargroei af te komen.

Voor alle huidtypen en haarkleuren

De innovatieve eigenschappen van de Soprano ICE laser maakt deze laser geschikt voor het behandelen van alle huidtypen en alle haarkleuren. Ook als u een donkere huid heeft of lichte haartjes permanent wil laten verdwijnen, bent u bij BodySilk Laser Clinic aan het juiste adres. Onze diode laser werkt namelijk prima op de donkere huid en op de lichte haar.

Dit komt omdat de laser niet alleen op het pigment werkt, maar ook op de eiwitten die onder het haarzakje zitten. Door deze te vernietigen, verliest het haarzakje de voedende eigenschappen. Hierdoor kan er geen nieuwe haar meer groeien en valt de haar, inclusief het haarzakje, vanzelf uit.

Een behandeling van gediplomeerde specialisten

Bij BodySilk Laser Clinic wordt u altijd behandeld door gediplomeerde specialisten. Zij zijn geschoold om met de geavanceerde lasertechniek van de Soprano ICE laser te werken en adviseren u graag over de definitieve en pijnloze ontharing met deze unieke laser.

Er zijn gemiddeld tussen de zes en tien behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Let op: dit is slechts een indicatie. De Soprano ICE laser werkt op iedere persoon anders. Dit betekent dat u ook meer of minder behandelingen nodig kunt hebben, om het gewenste resultaat te bereiken. Uiteraard doen wij ons best om een zo goed mogelijk en aangepast behandelprotocol voor u te hanteren. Zo kunnen wij ook bij u een zo goed mogelijk resultaat behalen.

GRATIS verzending vanaf € 60,- en gratis proefje
+
0