Maak afspraak

Sebacia acnebehandeling

Acne ontstaat deels door overactieve, olie afscheidende klieren in de huid, die talgklieren worden genoemd. De acneprocedure van Sebacia is bedoeld om de klieren en poriën die een rol spelen bij het ontstaan van acne te verkleinen zodat er minder talg wordt geproduceerd. Uw huid zal er rustiger en beter uit gaan zien. De behandeling worden kleine gouddeeltjes (Sebacia micropartikels)  op de huid aan gebracht. Deze worden vervolgens in de klieren en poriën gemasseerd en verhit door middel van de medische laser.

Sebacia is een procedure waarbij de 3 onderliggende oorzaken van acne worden aangepakt:

 1. Overmatige talgproductie
 2. Vuil dat de poriën verstopt
 3. Talg en de woekering van bacteriënHet is een preventieve behandeling waarbij geen hersteltijd of verdovende creme nodig is.

De kuur bestaat uit 3 sessies die 1 week na elkaar plaatst vinden. Onze huidtherapeut brengt een serum met gouden microdeeltjes op je huid aan en masseert het in je huid. Het doel is om de gouden microdeeltjes in de poriën te brengen tot in de talgklier. Daarna word je huid behandeld met een laser. Wij  werken met de GentleMax Pro laser waarmee we de gouden microdeeltjes verwarmen. De sessies duren gemiddeld 30-45 minuten en bestaan uit het reinigen van uw huid, het aanbrengen en inmasseren van de gouden microdeeltjes en de verhitting doormiddel van de laser. Uw huid wordt vervolgens gekoeld en er wordt een beschermende creme aangebracht.

Voor een optimaal resultaat, adviseren wij de huid gedurende twee weken voor te behandelen met Effezel-gel. Dit product is op recept verkrijgbaar bij de huisarts!

Direct na de behandeling zal de huid rood en prikkelbaar zijn. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen. Je huid mag dan wel gecamoufleerd worden met minerale make-up. Wij werken met de producten van IMAGE Skincare. De minerale make-up van IMAGE is niet alleen dekkend, maar geeft ook een goede bescherming en heeft kalmerende eigenschappen.

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Optionele nazorg

De Sebacia acne-behandeling kan indien nodig in de maanden na de kuur worden ondersteund door:
 1. Reguliere acnetherapie 
 2. Peelings: Wij bieden verschillende typen peelings aan met elk hun specifieke eigenschappen. Met peelings verwijderen we onder meer de dode huidcellen waardoor het talg in je huid vermindert en het heeft tegelijk een egaliserend effect op je huid;
 3. Laserbehandeling bij rest acne, acne -littekens en huidverkleuringen; er wordt met verschillende lasers gewerkt. De lichtenergie bevordert de celdeling en weerbaarheid van je huid. Als gevolg van de warmteontwikkeling door de laser verminderen ook de ontstekingen.

We geven je natuurlijk ook advies over de verzorging van je huidproblemen voor thuis. Thuis verzorging is een belangrijke onderdeel bij een acne huid. Om een mooie resultaat te behalen, maar ook om de resultaat te behouden!

0
  0
  Winkelamnd
  Winkelmand legenTerug naar Shop