Maak afspraak

Wat doet een peeling van Image Skincare?

De IMAGE Skincare peelingen zijn krachtige fruitzuur peelingen die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en de cestructuur van je huid radicaal verbeteren. Hierdoor kunnen fijne lijntjes, oppervlakkige pigmentvlekken of fijne littekens minder zichtbaar worden. De producten bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan farmaceutische ingrediënten, deze zorgen voor maximale resultaten.
IMAGE Skincare Peelings zijn onder te verdelen in verschillende levels en  verschillende percentages, hoe lager het percentage hoe minder agressief er op de huid wordt gereageerd. De eerste huidverbeterende en huidverjongende behandeling van IMAGE Skincareis altijd een milde behandeling. Uw huid kan zo wennen aan de behandeling en de producten van IMAGE Skincare. Thuis wordt deze behandeling ondersteund met verzorgingsproducten van IMAGE Skincare.

 

Wat houdt een fruitzuur peeling in?

De fruitzuur peelingen zijn de meest effectieve peelingen op basis van een fruitzuur dat de dode huidcellen verwijdert en de huid aanzet tot een snellere vernieuwing van de cellen. Er zijn diverse soorten fruitzuren waaronder glycolzuur (meest bekende), melkzuur, appelzuur en salicylzuur. Glycolzuur heeft de kleinste molecuul waardoor deze ook het diepste in de huid kan komen.
Met de fruitzuur peelingen van Image Skincare gaan we dus de huid echt peelen, waardoor we dus ook een huid verjongen.

Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de Peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert.

Wat doet een peeling?

• Littekens worden verzacht
• Verbetert de huidstructuur
• Geeft de huid weerstandsverhoging
• Versterkt de gevoelige huid
• Zuivert en verminderd de poriën
• Verbetert de teint
• Fijne lijntjes/rimpeltjes verdwijnen
• Stimuleert huidvernieuwing
• Verbeterd de doorbloeding

Hoe ziet de huid eruit na de peeling?

Direct na de behandeling kan het voorkomen dat de huid er wat rood uit ziet, maar dit trekt snel weer weg. De huid kan wat droger aanvoelen of wat schilfertjes laat zien een paar dagen na de peeling. Dit is een normale reactie omdat de opschuiving van de nieuwe cellen van beneden naar boven gestimuleerd wordt. In veel gevallen dit niet zichtbaar. We adviseren om de behandeling te ondersteunen met de verzorgingsproducten van Image Skincare.

De IMAGE peelings

Klik hieronder op de peeling voor meer informatie en de tarieven

GRATIS verzending vanaf € 60,- en gratis proefje
+
0