Maak afspraak

Laserontharen bij BodySilk Laser Clinic bieden wij u snelle en effectieve laserbehandelingen met optimaal comfort. Voor altijd van uw ongewenste haargroei af! Geen last van stoppels of ingegroeide haartjes meer en een gladdere en egalere huid. Meer over laser ontharen, leest u op deze pagina.

Laserbehandeling met de GentleMax Pro

Wij hebben ervoor gekozen om alleen met de meest effectieve laser te behandelen en dat is de GentleMax Pro laser. Deze laser combineert het beste van twee systemen namelijk; het Nd Yag systeem (1064nm) en de Alexandrite laser (755nm). Hierdoor kunnen met deze laser verschillende aandoeningen behandeld worden. Door het Nd;Yag systeem is het ook mogelijk om de gepigmenteerde huid veilig te laseren. Dit systeem is het enige waarvan bewezen is dat het geen schade toebrengt aan het huidpigment.  Afhankelijk van de indicatie, haarkleur en huidskleur wordt er voor één van beide systemen gekozen.

Wat de GentleMax Pro zo uniek maakt is het gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend en beschermd tegelijkertijd de huid. Doordat de huid optimaal wordt beschermd door dit koelingssysteem is er geen gel nodig. Daarnaast zorgt dit koelingssysteem voor een pijnloze behandeling.

 

Werkwijze laserontharen

In de haar bevindt zich pigment (melanine). De behandelkop geeft een energiestraal af die geabsorbeerd wordt door het melanine. Deze absorptie gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. Er wordt een temperatuur bereikt van ongeveer 70 graden waardoor het haarzakje afsterft. Het haarzakje kan geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase.

Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn, is afhankelijk van de dichtheid, kleur, diameter en plaats van de haargroei. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid, kan deze goed worden behandeld. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig, omdat niet alle haren zich gelijktijdig in de groeifase bevinden. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90% met een interval van 6 tot 8 weken, dit is afhankelijk van het behandelgebied.

Soms is het nodig om één keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbeurt om het optimale resultaat te behouden.

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Wanneer mag u niet behandeld worden?

Een laserbehandeling wordt afgeraden als u zwanger bent, borstvoeding geeft, aan epilepsie lijdt of lichtgevoelige medicatie gebruikt. Ook wordt een laserbehandeling voor ontharen niet toegepast als u tatoeages of piercings in het te behandelen gebied heeft. Daarnaast is het laser ontharen niet mogelijk als u grijze of rode haren heeft en hoe donkerder de haren des te beter het resultaat zal zijn. Bij BodySilk Laser Clinic vindt er vooraf aan de laserbehandeling altijd een consult plaats zonder verdere verplichten, zodat u goed geïnformeerd bent en weet wat u van de behandeling kunt verwachten.

Hierin zullen alle contra-indicaties besproken worden.

Afspraak laser ontharen of ontharing

Tijdens de intakegesprek wordt alle informatie gegeven met betrekking tot de laserontharing. Bij aanvang van de eerste en de vijfde behandeling worden er foto’s gemaakt van het te behandelen gebied om het effect van de behandeling vast te leggen. Nadat u heeft plaatsgenomen in de behandelstoel wordt  krijgt u een speciale bril op ter bescherming van u ogen. Daarna zal er gestart worden met de behandeling. Er zal eerst 1 puls met de laser gezet worden zodat u aan het gevoel kunt wennen, maar ook de huidreactie te bepalen. Vervolgens zal het hele gebied behandeld worden. De meeste mensen vinden de behandeling licht gevoelig maar niet pijnlijk. Na de behandeling zal de huid gekoeld worden met een cool pack om eventuele zwelling en roodheid zoveel mogelijk tegen te gaan.

Direct een afspraak maken? Neem contact op

Last van ingegroeide haren of irritaties? Wilt u niet meer scheren, epileren of waxen? Kies dan voor laser ontharen en laat uw huid permanent ontdoen van haar door BodySilk Laser Clinic. Wilt u weten of laser ontharen een geschikte oplossing is voor u? U bent van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit informatieve gesprek adviseert onze specialist u. U krijgt uitleg over het behandeltraject en een prijsopgave. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend en bovendien bieden wij een gratis proefbehandeling aan.  Daarna kunt u beslissen of u kiest voor laser ontharen.

Ook pijnloos ontharen door te laseren? Plan hier uw gratis proefbehandeling in!

0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop