Maak afspraak

BodySilkIedereen wil het liefst een gladde en haarloze huid. Door regelmatig te scheren, te harsen, te waxen en/of te epileren, wordt de ongewenste haargroei tegengegaan. Dit werkt prima, maar helaas houdt u hier ook bultjes aan over. Daar komt nog bij dat veel mensen het vervelend vinden steeds bezig te moeten zijn met het tegengaan van de ongewenste haargroei. Iedere keer weer moeten scheren, harsen, waxen en/of epileren kost simpelweg veel tijd.

Gelukkig zijn de technieken voor het definitief ontharen inmiddels ver ontwikkeld. U kunt uw haargroei permanent tegengaan door IPL behandelingen te ondergaan, maar ook door een ontharingsmethode met laserlicht te gebruiken. Meer over deze twee behandelmethoden, leest u op deze pagina.

Het verschil tussen IPL en laser ontharen

Met de IPL methode wordt de huid beschenen met een breedspectrum licht, ook wel diffuus en flitslicht genoemd. Diffuus licht kan minder gericht geplaatst worden dan laserlicht. Hierdoor reageren de diepergelegen haarwortels onvoldoende en worden de haarwortels niet volledig vernietigd.  U heeft meer behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. IPL behandelingen worden vaak goedkoper aangeboden, echter bent u vaak duurder uit omdat er bij de IPL methode veel meer behandelingen nodig zijn.

Bovendien mag een IPL ontharingsbehandeling door iedereen worden uitgevoerd. De behandelaar heeft niet altijd een specifieke opleiding gevolg en er worden geen kwaliteitseisen aan de behandeling gesteld. Dit kan betekenen dat u in veel gevallen niet behandeld wordt door een specialist.

Laser ontharen

U kunt er ook voor kiezen om uw ongewenste haargroei tegen te gaan door middel van laserontharen, het meest effectieve en duurzame ontharingsmethode die er is. Het grote voordeel van deze methode is dat de laser energie geeft op één specifieke plaats, waardoor de laser de haarwortels maximaal vernietigt. Een laserapparaat is vele malen krachtiger dan de IPL methode. Het laserlicht komt enkel bij het pigment van de haarwortel, waardoor ook diepergelegen haarwortels beter worden bereikt. Het licht van de laser zet het pigment rondom de haarwortels om in warmte. Deze warmte beschadigt de haarwortels en circa 2 á 3 weken na de behandeling kunnen de beschadigde haren met haarwortels uitvallen.

Daarnaast werkt de laserbehandeling op alle huid- en haartypen, in tegenstelling tot de IPL behandeling. De Soprano ICE is ook geschikt voor de lichtere haren. Heeft u een donkere huid? Dan kunt u ook een afspraak maken voor een laserbehandeling bij BodySilk Laser Clinic. Wij werken met de 2 beste lasers ter wereld en beide lasers zijn geschikt voor alle huidtinten. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek stellen we een behandelplan samen.

Definitieve ontharing met de Soprano ICE laser & GentleMax Pro

BodySilk Laser Clinic werkt als enige kliniek in Nederland met de Soprano ICE en de GentleMax Pro laser.  De Soprano ICE diode laser is uitgeroepen tot de beste medische ontharingslaser. Het verschil tussen de Soprano ICE laser en een standaard laser, is dat de Soprano ICE laser een bewegende technologie heeft. De Soprano ICE laser beschikt over een zogeheten ‘in motion’ lasertechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd, tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. Waar andere laserapparaten in één keer een hele hoge energie op één plaats afgeven, geeft de diode laser een lagere energie af in meerdere pulsen. Dit betekent dat de warmte op de huid geleidelijk aan wordt opgebouwd, waardoor het behandelgebied minder wordt belast. De Soprano ICE is het enige apparaat waarbij u gedurende uw behandelingskuur onder de zon mag!

Tot slot werkt de Soprano ICE laser geheel pijnloos, in tegenstelling tot veel andere apparaten. Dit komt omdat de Soprano ICE laser met een ‘in-motion’ methode werkt. Door deze bewegende methode voelt u geen pijn tijdens de behandeling, maar profiteert u wel van een mooi en duurzaam eindresultaat. Ook als u een gevoelige huid heeft, kunt u prima een behandeling met de Soprano ICE laser ondergaan.

De GentleMax Pro laser gebruiken wij voor de dunnere resterende haartjes. Dit handstuk schiet pulsen af met een golflengte van 755 nanometer. Deze kleine golflengte bereikt de fijnste haartjes, daar waar andere lasers niet toe in staat zijn vanwege een grotere golflengte en gebrek aan kracht. De GentleMax Pro is de krachtigste laserapparaat wereldwijd!

Nu GRATIS verzending voor IMAGE Skincare!
+
0