Maak afspraak

Overweegt u een behandeling middels IPL? In dat geval raden we u aan nog eens goed te kijken naar de verschillen tussen laser ontharen en IPL ontharen in Enschede! Een IPL-behandeling lijkt vaak aantrekkelijker, door de relatief lage prijs hiervan. Houd er echter rekening mee, dat IPL-behandelingen met goedkope en vaak kwalitatief slechte apparaten worden uitgevoerd. Dit is voor ons een reden om IPL ontharen in Enschede niet aan te bieden en ons volledig te richten op laserbehandelingen. Bij deze laserbehandelingen maken we gebruiken van de beste apparatuur, voor een zo mooi mogelijk eindresultaat.

Verschillen IPL ontharen en laserbehandelingen

Een belangrijk verschil tussen IPL en een professionele laserbehandeling, is het effect hiervan. Vaak heeft een IPL-behandeling veel meer effect, waardoor behandelingen keer op keer opnieuw zullen moeten worden uitgevoerd. Hoewel een IPL-behandeling normaliter geen pijn hoeft te doen, is het onplezierig om steeds een nieuwe behandeling uit te moeten laten voeren. Daarbij kunnen de kosten hierdoor al snel oplopen! Op termijn bent u zodoende duurder uit met IPL, dan met een professionele laserbehandeling. Het feit dat IPL vaak minder goed werkt, valt te verklaren door het feit dat de haarwortels niet volledig vernietigd worden.

Professionele laserbehandelingen bij BodySilk Laser Clinic

Om het effect van een ontharingsbehandeling zo groot mogelijk te laten zijn, maken wij enkel gebruik van de beste apparatuur. In onze kliniek gebruiken we een combinatie van de Soprano ICE en de GentleMax Pro. De combinatie van beide apparaten is uniek in Nederland! Wij zijn de enige kliniek die deze combinatie gebruikt om mensen een professionele laserbehandeling aan te kunnen bieden. Een onderdeel van onze behandeling is het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Onder meer uw huidskleur, de dikte van uw haar en de dichtheid hiervan bepalen of en op welke manier wij de laserbehandeling bij u kunnen uitvoeren.

Plan hier uw gratis proefbehandeling is!

0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop