Maak afspraak

Wat is HydraFacial™?

De HydraFacial is een behandeling voor een gezonder huid. De huid wordt effectief gereinigd, dode huidcellen worden verwijderd, werkzame stoffen worden aangebracht en de huidconditie wordt op peil gehouden. De behandeling bestaat uit een stappenplan, waarbij de huid daarna een intense glow krijgt

De voorbereiding zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd en de poriën uitgezuiverd worden terwijl we de huid te allen tijde hydrateren. De behandeling geeft onmiddellijk een blijvend resultaat en is pijnloos. Het lijkt alsof we met een stofzuigertje over je huid gaan. HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonpoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Bovendien wordt tegelijk de huid optimaal gehydrateerd en worden er hoogwaardige producten ingesluisd.

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HydraFacial. De diepere, levende lagen van de huid krijgen een infuus met een cocktail van vitamines en andere antioxidanten. Van de antioxidanten werd een lange termijn activiteit en huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond. Een nog krachtigere mesococktail is de Dermabuilder, een Multi-peptide ontwikkelt voor het verminderen van mimische rimpels en dat ook opbouwende ingrediënten bevat voor de DEJ (Dermal Epidermal Junction). Wetenschappelijke studies hebben de huidverjonging en huidverbetering van de Dermabuilder absoluut bewezen.

Prijs behandeling: v.a. €125.‑

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

De HydraFacial™ behandeling

De aanmaak van nieuw collageen, de toename van de fibroblastpopulatie, de verdikking van de basaalcellen laag en van de lederhuid, en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen. HydraFacial betekent een doorbraak in esthetische technologie. Het is een uniek en onovertroffen resurfacing systeem voor huidverjonging! De huid ondergaat een ware verjongingskuur en dit op een natuurlijke, aangename en snelle manier.

Stralende huid in 3 stappen

Bekijk de stappen van de behandeling zoals reinigen, exfoliatie en extracties om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl er op hetzelfde moment met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur gewerkt wordt.

De fantastische resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar!

HydraFacial™ = The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Stap 1: Reiniging + Peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: Extractie + Hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg metintense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: Insluizing + Bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop