Maak afspraak

Vrijblijvend advies


Wil jij jouw huid verbeteren en weet jij niet zo goed welke behandeling het beste bij jou past? Dan ben jij bij ons aan het juist adres. Elke klant is uniek en daarom maken wij een uniek behandelplan voor jou. Ons doel is om jouw huid te verbeteren en wij gaan voor kwaliteit. Dit zie je terug in de hoogwaardige producten (Toskani en IMAGE Skincare) en apparaten waar wij mee werken. bent uniek en je behandeling dus ook. Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk dat wij jouw huidconditie goed bepalen en dat we kijken naar jouw wensen. We bieden verschillende huidverbeterende behandelingen aan zoals: een dieptereiniging, peelings, HydraFacial en Skinbooster. Veel van deze behandelingen kunnen vanuit de aanvullende verzekering vergoedt worden.
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen plan dan gerust een GRATIS en vrijblijvend intakegesprek in. We zullen je adviseren over de mogelijkheden bij ons.

 

Gratis huidscan

Als aanvulling op onze intakegesprek gebruiken we de Observ voor een huidanalyse. Dit is een foto-apparaat waarmee wij een analyse maken van jouw huid inclusief de diepere huidlagen. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. We kunnen dus de huidproblemen zien zonder dat ze misschien direct zichtbaar zijn voor jou. Met de Observ zie jij direct welke verbeteringen we kunnen maken aan jouw huid.
Omdat kwaliteit voorop staat houden we resultaten bij met voor-en na foto’s. Het mooie is dat we hiermee ook de resultaten zien in de diepere huidlagen. Want wij werken op de bovenste en diepere huidlagen.

Wil je ook een gezondere huid? Plan dan hier een gratis intakegesprek in met huidscan. Dit gesprek is vrijblijvend!

 

Huidanalyse laten uitvoeren? Maak een afspraak!

0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop