Maak afspraak

Bij BodySilk Laser Clinic staat kwaliteit op nummer 1. Daarom werken wij met ‘s werelds meest krachtige laser: de GentleMax Pro.

Na ruim 2 jaar gewerkt te hebben met de Soprano ICE laser hebben wij besloten om alleen verder te gaan met de GentleMax Pro laser, omdat wij hier de beste resultaten mee behalen. Voorheen hadden wij combinatiepakketten van beide lasers, maar wij hebben gemerkt dat we sneller en effectiever behandelen als we direct behandelen met de GentleMax Pro laser. Wij hebben er daarom voor gekozen om direct te starten met de meest krachtige laser, namelijk de GentleMax Pro laser, in plaats van eerst te starten met de Soprano ICE laser. Zo houden wij het behandeltraject korter voor jou zodat je geen onnodige behandelingen af hoeft te nemen. 

De krachtige GentleMax Pro

De GentleMax Pro laser, wereldwijd de gouden standaard voor laserontharing is geschikt voor alle huidtinten en is de meest krachtige laser, ook voor de dunnere haren. Deze snelle en krachtige laser is de absolute top in laser ontharen.

De GentleMax Pro combineert het beste van twee systemen; het Nd Yag systeem (1064nm) en de Alexandrite laser (755nm). De Alexandrite laser is geschikt voor de lichtere huidtypes en het ND:Yag systeem wordt ingezet op de gepigmenteerde huid. Daarnaast is deze laser zeer effectief voor pigmentvlekken en huidverbetering.

Effectief tegen de fijnere haartjes

Doordat de GentleMax Pro een Alexandrite handstuk bezit zijn zelfs de dunnere en fijne haartjes effectief te behandelen. Dit handstuk schiet pulsen af met een golflengte van 755 nanometer. Deze kleine golflengte bereikt de fijnste haartjes, daar waar andere lasers niet toe in staat zijn vanwege een grotere golflengte en gebrek aan kracht. De GentleMax Pro is de krachtigste laserapparaat wereldwijd!

Uniek koelingssysteem

Wat de GentleMax Pro zo uniek maakt is het gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend en beschermd tegelijkertijd de huid. Doordat de huid optimaal wordt beschermd door dit koelingssysteem is er geen gel nodig. Daarnaast zorgt dit koelingssysteem voor een pijnloze behandeling.

Het resultaat: een pijnloze behandeling met als doel om uw haargroei definitief te reduceren!

0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop