Maak afspraak

Irriteert u zich ook aan de haren op uw benen, onder uw oksels of rond uw bikinilijn? Niet alleen lijken de haren razendsnel terug te keren, ook is het bepaald niet prettig om ze dagelijks te moeten verwijderen. Het verwijderen van haren wordt vaak gedaan met een scheerapparaat, middels wax of door deze te epileren. Bij het gebruik van dergelijke hulpmiddelen keren de haren niet alleen snel terug. Ook is de kans op irritaties aan de huid groot. Denk bijvoorbeeld aan rode plekken op uw benen of onder uw oksels, kleine bultjes rond uw bikinilijn, enzovoorts. Definitief ontharen in Enschede doet u dan ook niet middels wax of een scheerapparaat, maar middels een laserbehandeling!

Hoe werkt permanent ontharen in Enschede?

Wij behandelen enkel met de meest effectieve laser: de GentleMax Pro laser. Deze laser maakt het mogelijk om veilig te ontharen en biedt optimaal resultaat. Ook de gepigmenteerde huid kan veilig gelaserd worden.

Wat de GentleMax Pro zo uniek maakt, is het gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem beschermt de huid, door in een fractie van een seconde de huid te koelen met een spray waarna dit wordt opgevolgd door een puls. Doordat de huid optimaal wordt beschermd door dit koelingssysteem, is er geen gel nodig. Daarnaast zorgt dit koelingssysteem voor een pijnloze behandeling.

Definitief ontharen? Maak een afspraak.

Plan hier uw gratis proefbehandeling is!
Maak afspraak

0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop